Thursday, June 23, 2011

Jutaan Terima Kasih

Terima kasih kpd semua peserta Rehlah Mahabbah PERMAYA 2011 di atas segala kerjasama yg telah anda berikan kpd kami. Segala jasa baik antum semua kami dahulukan dengan lafaz yang mulia Jazakumullahu Khairan Kathira.. I'allah kita akan bertemu di waktu dan hari yg lain utk kita terus bermahabbah fillah tuk selamanya. Kpd yg tidak dpt hadir, terima kasih di atas sokongan yg anda berikan secara langsung ataupun tidak langsung. Moga Allah pertemukan kita di waktu yg lain. Dan kpd pihak urusetia yg tlh menjalankan tugas tanpa mengira penat dan lelah, semoga jasa kalian diberi ganjaran pahala di dunia dan balasan SYURGA di dunia yg kekal abadi. Korang semua memang terbaikkk..!! All the best 4 the next time. Siruu A'la Barakatillah.urusetia yg telah bertungkus-lumus..mekaseh bebanyak...


gayer tersendiri dari urusetia..hihihi..

x igt dah kumpulan per ni..maap ler..hehe..

hidup deneng...hahaha..ops,tersebut nama la plk..tp,masih lg tetap 'majhul' bg mereka yg xkenal..hehe..

kenangan bersama sebahagian peserta...

ketua chef bbq kiter..hihihi..

presiden PERMAYA tidak kurng hebatnya..mempamerkan aksi yg menggembirakan dalam pertandingan pakai kain sebelah tangan..hehe..

beginilah gaya seorang bapa (memakai spek) yg juga naib presiden PERMAYA menunjukkan bakat terpendam dalam acara mencari gula-gula dalam tepung..hehe..

terduduk tuan pengarah program(pakai spek) melihat gelagat peserta rehlah yg mencuit hati..
panas badan terlebih dahulu sebelum aksi sebenar di keesokan harinya..huhu..

agak kelaparan reaksi muker kanak-kanak ini..hehehe..

tekun mendengar taklimat..

sebahagian peserta ketika sesi taklimat berjalan..

senyum lebar namapk abg pu kiter..hehe..


Sekian, terima kasih.


No comments: